Spring til indhold
TILMELD DIG TIL GRUNDLOVS-TOUR 20/21

FORMAND PÅ GRUNDLOVS-TOUR 20/21

Vi kører demonstration HVER LØRDAG til og med 2021 – indtil politikerne beslutter sig for en kommissionsundersøgelse OG vender tilbage til et samarbejdende folkestyre.

Hver lørdag – en ny by – demonstration fra 12-14

Derefter KØRSEL I KORTEGE til næste by.

FORMANDEN:

Hver by har en formand. Hvis du vil hjælpe med lidt ekstra i kampen, så bliv formand for din by!

(Vil du bare deltage i kortegen med dit køretøj, se her)

FORMAND PÅ Grundlovs-tour

VIGTIGT: Denne formular er KUN hvis du vil være FORMAND i din by – altså være den, der modtager Grundloven på hjul ugen før, kører den ind på et udvalgt sted i byen – uddeler hæfter til borgerne, kører forrest i optoget til næste by og dermed står som ansvarlig for at demonstrationen bliver vellykket – i samarbejde med foreningen. Vi leverer både vogn, veste, bannere, magnetskilte og grundlovs-hæfter. Der kan maksimalt melde sig 5 formænd hvert sted – og vi vil derefter vælge en ansvarlig ud fra disse, samt suppleanter, hvis der opstår komplikationer. Vi er MEGET glade for den hjælp vi kan få med at få Grundloven landet rundt. Hvis din by er slettet på listen, er det fordi vi har nok formænd.
  • Vælg den by og dato, hvor du kan være formand. Det er formandens opgave at modtage grundloven ugen før, opbevare den – og på dagen køre den til demonstration og aflevere den i kortege i næste by. HVIS DIN BY MANGLER ER DET FORDI VI ALLEREDE HAR NOK!
  • Som formand er det dig, der kører traileren til næste by. Den kan køres bag en almindelig personbil. Vi søger både traktorer (HUSK der skal være to plader på og den skal kunne trække almindelig trailer), varebiler, fiskebiler, taxaer, personbiler mv. Mangfoldigheden i protesten vægtes højt. Deltag derfor gerne i noget specielt.

** HOTLINE: RING 42 90 25 24 **